måndag, juli 27, 2009

Efterlängtat!

Som man har väntat på detta: Spotify till iPhonen... Otroligt skönt om man t.ex. är ute och åker bil att enkelt bara kunna söka reda på låten man vill lyssna på och sen drar det hela igång... Aldrig mer behöver man svära att man glömde synka de där låtarna med den där artisten, förutsatt att den finns i Spotifys bibliotek vill säga... Applikationen fungerar bara för oss som betalar för tjänsten, och det kan man förstå för de måste ju locka fler till att betala... En feature som jag tycker verkar schysst är s.k. offline listening, eller nåt i stil med det... Den kan alltså ladda ner ett helt album till telefonen som man sen kan lyssna på när man inte har kontakt med något nät, låt säga om man åker i Norrviksbacken eller så... Bara att sätta sig och vänta i ett par veckor tills appen släpps.

4 Comments:

Blogger Tobbe Arnesson said...

Varför måste de locka fler att betala?

2009-07-28 07:38

 
Blogger Jesper Löfgren said...

För att det fungerar bara ifall du är premiumkund, alltså betalade. Kanske inte skrev det ;)... Det gäller alla deras framtida mobila applikationer.

2009-07-28 21:00

 
Blogger Tobbe Arnesson said...

Jodå det skrev du, det jag undrar är varför Spotify måste få fler betalande medlemmar. Alltså, tjänar de inte tillräckligt med reklampengar så betalande medlemmar är bättre ur ekonomisk synvinkel?

2009-07-29 06:59

 
Blogger Jesper Löfgren said...

Jag tror de tjänar bättre på oss som betalar, än de som blir utsatta för reklamen... Måste ju finnas en anledning till att de låter betalade få ta del av skivor tidigare osv. Förvisso en bättre säkerhet på betalande, där är ju pengarna klara.

2009-07-29 07:20

 

Skicka en kommentar

<< Home