onsdag, oktober 14, 2009
Om mig
- Namn: Jesper Löfgren
- Plats: Sifferbo, Sweden
Hårt arbetande marknadsassistent som vägrar bli vuxen... Ska försöka presentera allt som går runt i mitt huvud på ett fint sätt i denna blog. And yes... this blog is in swedish, only.
Previous Posts
- Säljes
- The winner takes it all!
- Inspelning med Dalarna
- Dubbat
- Nytt case
- Svårt att sluta titta
- Urspårad fotografering
- The finest burgers
- Mina drömmars bas
- Traben-Trarbach, the movie
2 Comments:
Cantillon Gueze, en spontanjäst lambic (gueze) från Belgien.
Chimay Bleue, en belgisk strong ale. Trappist, Belgien.
Alesmith Mikkeller Stone Belgian Style Tripel Ale, en belgisk trippel med tydliga inslag av härlig amerikansk humle, från USA.
North Coast Old Stock Ale, en barley wine från USA.
Westmalle Tripel, ännu en belgisk trippel men denna gång utan humle. Trappist, Belgien.
Taru saké. Sake kallas populärt "risvin" men vin görs av frukt medan öl görs av sädesslag, vanligen malt (eller majs om man heter Hans). Ris är också ett sädesslag varför sake är öl.
Rochefort Trappistes 10, en Abt eller quadrupel som det också kallas. Ölstilen är i min mening "da shit". Ytterligare en trappist, även denna från Belgien (sex av sju Trappistbryggerier ligger i Belgien, De Koningshoeven Brewery -eller La Trappe som det oftare kallas- ligger i Nederländerna). Avstigning samtliga!
2009-10-15 09:37
Slarvigt skrivet av mig, Westmalle Tripel innehåller så klart också humle (bland annat Styrian Goldings och Saaz) men smaken är långt ifrån lika tydlig som i Alesmith Mikkeller Stone Belgian Style Tripel Ale.
2009-10-15 09:40
Skicka en kommentar
<< Home