tisdag, mars 23, 2010
Om mig
- Namn: Jesper Löfgren
- Plats: Sifferbo, Sweden
Hårt arbetande marknadsassistent som vägrar bli vuxen... Ska försöka presentera allt som går runt i mitt huvud på ett fint sätt i denna blog. And yes... this blog is in swedish, only.
Previous Posts
- Den signade dag
- Nu är det vinter igen
- Lugnet före stormen
- Up in the Air
- Saker man inte kände till...
- Det var här det hände
- Genrep
- We have a winner
- Pianolektioner
- Eftermiddagsmusik
2 Comments:
Jag har för mig att man förvarar surdeg i frysen samt ser till att spara varje gång man bakar, så man alltid har en. Men jag är säker att Google kan leta upp ett bättre svar till dig!
2010-03-25 07:29
Nee, i kylen ska de sparas enligt kollegan... Att man sedan sparar en bit stämmer, 1-2 msk, och så låter man processen infektera nytt mjöl och vatten...
2010-03-25 18:46
Skicka en kommentar
<< Home