måndag, januari 07, 2008

Ah, grekisk mat!

Idag så påbörjade jag kanske den s.k. potatisveckan. Det går ut på att all mat jag kommer laga måste ha med potatis... Det går däremot inte att köpa färdiga strips eller pulvermos och tro att det är okej, nej, det måste göras från grunden... Mmm... Idag blev det då ungsstekt kyckling med potatis, morrötter och fetaost... Nu är jag mätt som bara den och ska slå ner den feta i soffan och kolla på Outsiders.

4 Comments:

Blogger Tobbe Arnesson said...

Solrosfrön är gott på rotsaker i ugn. Men som sagt, testa Rösti innan veckan är över. Ganska mycket jobb men förbaskat gott, t.ex. stekta laxfiléer och något guck till.

2008-01-07 20:11

 
Blogger Magnus och Cissi said...

Eller systers potatishalvor i ugn (225 grader ca 25 min)som du garnerar med riven ost och knaperstekt bacon innan. Till det äter du stekt kassler (Extrapris på Konsum denna vecka :) ) och tzatsikisås till. Du kan också ha på soltorkade tomater på potatisen om du har hemma....

2008-01-07 21:00

 
Blogger Hans said...

hoppas resterade middagar denna vecka kommer inspereras av outsiders bara.... man vet ju aldrig med dej,,,

2008-01-07 22:20

 
Blogger Jesper Löfgren said...

Hans, jag gav mig faktiskt ut igår när programmet var slut och letade lite i soptunnorna här och hittade köttfärs som bara var en vecka gammalt, så det sålde jag till ICA... Making big cash.

2008-01-08 06:06

 

Skicka en kommentar

<< Home