tisdag, februari 24, 2009

Mästerligt gott

Det är sällan som jag tipsar om goda maträtter men nu måste jag bara... Lagade denna kycklingrätt med jordnötssås till middag och det var jäklar i mig riktigt fint... Ökade på lite med andelen vitlök och chili dock, men det gjorde bara det ännu bättre... Eventuellt så kan man göra dubbel sats sås... Det värsta var att det tog 40 minuter att förbereda allt, 10 minuter att laga och 7 minuter att äta upp... Japp japp.

- Kyckling i jordnötssås

4 Comments:

Blogger Tobbe Arnesson said...

Öh, det borde ta typ tio minuter att förbereda ingredienserna. Kanske en kvart att steka kycklingen och så fem extra minuter i grytan. Totalt 30 minuter?

Men du kanske steker kycklingen först och börjar med grytan sen och inte parallellkör som det står i receptet?

Ska testa någon dag, för smakens skull och inte för tidtagningen. :)

2009-02-25 07:36

 
Blogger Jesper Löfgren said...

Du, det tar ett bra jäkla tag att strimla kycklingen, eftersom man måste putsa den... Sen ska man strimla äpplen, sen ska man få iordning på allt till grytan osv... Tro mig, det tog 40 minuter och så jäkla långsam med kniven är jag inte, men dock noggrann!

2009-02-25 07:59

 
Blogger Tobbe Arnesson said...

Just ja, du putsar din kyckling ungefär lika minutiöst som du skalar apelsin. Tänkte inte på det. :) Jag räknade med två minuter för att strimla kyckling när jag funderade på tidsåtgången. :D

2009-02-25 08:02

 
Blogger Jesper Löfgren said...

TVÅ MINUTER?!... Är du galen karl?!... Då får du ju med massa såna där vita bitar som jag inte har en aning om vad det är... Och hinnor! Hinnor är äckliga!... Bort med allt sånt!... Rent kött ska det vara.

2009-02-25 19:03

 

Skicka en kommentar

<< Home